Kosten zonnepanelen plat dak

Kosten zonnepanelen plat dak

wek duurzame energie op

Wanneer u zoekt naar kosten zonnepanelen plat dak bent u bij Duurkracht aan hét juiste adres. Zo mag Duurkracht zich specialist noemen in het monteren en installeren van zonnepanelen op zowel plat als hellend dak. Daardoor kunt u met Duurkracht niet alleen als particulier uw woning verduurzamen. Maar ook zijn er voor uw bedrijf voldoende mogelijkheden om te zorgen voor een verduurzaming. Doordat de kosten zonnepanelen plat dak deels afhankelijk zijn van de hoeveelheid te leggen panelen is het vooraf lastig te benoemen wat de exacte prijs gaat zijn. Daarvoor moeten onze specialisten een inschatting hebben van uw plat dak. Bijvoorbeeld kunt u het plat dak van uw garage of aanbouw aanvullen met zonnepanelen. Maar ook kunt u volledige bedrijfspanden bedekken. Vandaar dat onze specialisten u zo goed mogelijk willen helpen. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Duurkracht.

Kosten zonnepanelen plat dak

Duurkracht - zonnepanelen - isolatie - laadpalen

Particulier

Heeft u interesse in zonnepanelen en weet u niet goed waar te beginnen? Wij adviseren u graag in de jungle van verschillende soorten, kleuren en aanbieders. Een gedegen eerlijk advies gekoppeld met een deskundige uitvoering zijn speerpunten waar we ons hard voor maken.

Hierin maakt het niet uit of het gaat om een schuin dak of een plat dak, beide zijn mogelijk om zonnepanelen op te monteren. Tevens is ook de ligging van uw dak een belangrijk onderdeel van uw installatie. Hierin adviseren wij u graag tijdens een adviesgesprek welke kosteloos en vrijblijvend wordt aangeboden.

Zakelijk

Bent u als onderneming bezig met duurzaamheid echter krijgt u niet een helder beeld wat de mogelijkheden zijn? Vanuit de overheid zijn er meerdere stimuleringsregelingen beschikbaar waardoor u als ondernemer juist de zonnepanelen als verdienmodel kunt inzetten. Duurkracht B.V. werkt hierin samen met een vaste partner welke hierin duidelijkheid kan verschaffen alsmede het gehele traject voor u kan begeleiden.

Zo wordt u volledig ontzorgt en kan de focus bij de onderneming blijven en wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang.

Duurkracht - zonnepanelen - isolatie - laadpalen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen installaties.