Zonnepanelen als dakbedekking

Zonnepanelen als dakbedekking

wek duurzame energie op

Bent u op zoek naar zonnepanelen als dakbedekking? Daarvoor bent u bij Duurkracht aan hét juiste adres. Zo is het goed mogelijk om zonnepanelen als dakbedekking toe te passen binnen uw bedrijf of woning. Bovendien zijn er bij zonnepanelen als dakbedekking vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld kunnen zonnepanelen worden toegepast op zowel platte als hellende daken. Ook dit zorgt voor vele mogelijkheden. Niet alleen kunt u daardoor als particulier uw woning, maar ook als zakelijke relatie uw pand verduurzamen. Doordat u bij zonnepanelen als dakbedekking zelf uw stroom opwekt bent wordt u (deels) onafhankelijk van uw stroomleverancier. Kortom er is ontzettend veel mogelijk wanneer u zonnepanelen als dakbedekking wilt. Wanneer u meer informatie wilt  kunt u contact opnemen met Duurkracht. Wij voorzien u graag van meer advies en informatie.

Zonnepanelen als dakbedekking

Duurkracht - zonnepanelen - isolatie - laadpalen

Particulier

Heeft u interesse in zonnepanelen en weet u niet goed waar te beginnen? Wij adviseren u graag in de jungle van verschillende soorten, kleuren en aanbieders. Een gedegen eerlijk advies gekoppeld met een deskundige uitvoering zijn speerpunten waar we ons hard voor maken.

Hierin maakt het niet uit of het gaat om een schuin dak of een plat dak, beide zijn mogelijk om zonnepanelen op te monteren. Tevens is ook de ligging van uw dak een belangrijk onderdeel van uw installatie. Hierin adviseren wij u graag tijdens een adviesgesprek welke kosteloos en vrijblijvend wordt aangeboden.

Zakelijk

Bent u als onderneming bezig met duurzaamheid echter krijgt u niet een helder beeld wat de mogelijkheden zijn? Vanuit de overheid zijn er meerdere stimuleringsregelingen beschikbaar waardoor u als ondernemer juist de zonnepanelen als verdienmodel kunt inzetten. Duurkracht B.V. werkt hierin samen met een vaste partner welke hierin duidelijkheid kan verschaffen alsmede het gehele traject voor u kan begeleiden.

Zo wordt u volledig ontzorgt en kan de focus bij de onderneming blijven en wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang.

Duurkracht - zonnepanelen - isolatie - laadpalen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen installaties.