Zonnepanelen Goor

Zonnepanelen Goor

wek duurzame energie op

Bent u op zoek naar zonnepanelen Goor? Daarvoor bent u bij Duurkracht aan hét juiste adres. Zo kunt u tegenwoordig op vrijwel alle daken zonnepanelen toepassen. Zo ook zonnepanelen in Goor. Door middel van slimme systemen kunt u ook met zonnepanelen in Goor uw woning aanzienlijk verduurzamen. Bovendien kunt u er ook voor kiezen om zonnepanelen Goor als aanvulling te kiezen op uw bestaande panelen. Kortom, er is ontzettend veel mogelijk. Wanneer u meer wilt weten over zonnepanelen Goor kunt u daarvoor contact opnemen met Duurkracht. Wij voorzien u graag van meer advies en informatie.

Zonnepanelen goor

Duurkracht - zonnepanelen - isolatie - laadpalen
Particulier

Heeft u interesse in zonnepanelen Goor en weet u niet goed waar te beginnen? Wij adviseren u graag in de jungle van verschillende soorten, kleuren en aanbieders. Een gedegen eerlijk advies gekoppeld met een deskundige uitvoering zijn speerpunten waar we ons hard voor maken.

Hierin maakt het niet uit of het gaat om een schuin dak of een plat dak, beide zijn mogelijk om zonnepanelen op te monteren. Tevens is ook de ligging van uw dak een belangrijk onderdeel van uw installatie. Hierin adviseren wij u graag tijdens een adviesgesprek welke kosteloos en vrijblijvend wordt aangeboden.

Zakelijk

Bent u als onderneming bezig met duurzaamheid echter krijgt u niet een helder beeld wat de mogelijkheden zijn? Vanuit de overheid zijn er meerdere stimuleringsregelingen beschikbaar waardoor u als ondernemer juist de zonnepanelen Goor als verdienmodel kunt inzetten. Duurkracht B.V. werkt hierin samen met een vaste partner welke hierin duidelijkheid kan verschaffen alsmede het gehele traject voor u kan begeleiden.

Zo wordt u volledig ontzorgt en kan de focus bij de onderneming blijven en wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang.

Duurkracht - zonnepanelen - isolatie - laadpalen
Duurkracht - zonnepanelen - isolatie - laadpalen
Zonnepanelen, waar let je op?

Zonnepanelen kopen is goed voor het milieu en je portemonnee. Vandaar dat ze inmiddels op miljoenen Nederlandse huizen liggen. De investering kun je er in gemiddeld 6 tot 7 jaar uit hebben. En daarna heb je gratis stroom van eigen dak. Waar moet je nu eigenlijk op letten als je zonnepanelen gaat kopen in Goor?

Zonnepanelen zijn een investering in een duurzame toekomst. Je bespaart vanaf de eerste dag al flink op je energiekosten. Maar vanaf 2023 wordt de vergoeding die je krijgt per kWh waarschijnlijk wat lager. Dus als je maximaal wilt profiteren kun je beter niet te lang wachten.

Wijziging salderingsregeling 2023
De huidige salderingsregeling wordt waarschijnlijk afgebouwd vanaf 2023. Tijdens de afbouwperiode tot 2030 moet de terugverdientijd ongeveer gelijk blijven. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en dringen aan op goede voorwaarden van de nieuwe regeling.

Terugleververgoeding
Veel energieleveranciers zijn bereid je maandbedrag direct te verlagen als je zonnepanelen installeert. Als je meer stroom opwekt dan je verbruikt kan de jaarrekening voor elektriciteit zelfs negatief zijn. Maar de terugleververgoeding voor dat ‘overschot’ verschilt nogal per energieleverancier.

Een gemiddelde installatie met 12 zonnepanelen kost rond de €5000. Dit verdien je in ongeveer 6-7 jaar terug. De terugverdientijd kun je nog verkorten door btw terug te vragen.

De prijs hangt vooral af van de grootte van de installatie. In principe is elk aantal panelen mogelijk, maar minder dan 6 panelen laten installeren is relatief duur.

Een zonne-installatie bestaat uit:

  • Zonnepanelen
  • Omvormer
  • Bij voorkeur een monitoringssysteem om de opbrengst bij te houden (meestal inbegrepen bij de omvormer).

Bij de aanschaf dien je wel goed op de garantie van de zonnepanelen te letten, maar ook op de garantie van de omvormer. Bij Duurkracht garanderen we een uitstekende garantie op de zonnepanelen. Vraag ons naar de actuele garantieperiodes.

Dé specialist uit het Oosten

Duurkracht kan zich inmiddels dé specialist uit het Oosten van Nederland noemen. Met vele projecten hebben wij al een groot aantal woningen, bedrijven én instanties mogen voorzien van een duurzame oplossing. De zonnepanelen specialist uit Overijssel is vanzelfsprekend niet verbonden aan de regio. Oók wanneer u buiten Overijssel zonnepanelen wilt laten installeren kan Duurkracht u voorzien van passende oplossingen. Wilt u meer weten over zonnepanelen in Overijssel? Of wilt u dé specialist uit het Oosten laten werken aan de verduurzaming van uw pand? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Zonnepanelen overijssel

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen installaties.