Laadpalen

Laadstations voor bedrijven of thuis.

Voor jouw elektrische voertuigen

Wanneer je elektrisch rijdt ken je het wel, de openbare laadpalen in stedelijke gebieden zijn veelal bezet of defect. Door middel van een eigen oplaad mogelijkheid voorkom je ergernissen en irritaties. Jouw elektrische voertuigen kan je thuis en bij jouw onderneming opladen. Een laadpaal is haast niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Daardoor staan de technieken niet stil en kan Duurkracht je voorzien van dé beste (thuis)laders om jouw voertuigen te voorzien van duurzame energie.

Ben je benieuwd wat Duurkracht kan betekenen op het gebied van laadpalen voor het laden van jouw elektrische voertuigen? Neem dan vrijblijvend contact op. Onze adviseurs voorzien je graag van meer informatie en advies.

Duurkracht - zonnepanelen - isolatie - laadpalen
Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
Snelle levering in heel Nederland
Klanten beoordelen ons met een 8,2!
Duurkracht laadpaal 2 | duurkracht

Laadpalen voor thuis

Als particulier heeft u zojuist een enorme stap genomen om een elektrische auto aan te schaffen. Nu de kunst om de zo efficient mogelijk in te zetten maar ook te laden. Om de laadpaal goed te kunnen afstemmen wordt in samenspraak met de beste laadpaal gekozen die aansluit bij uw gebruik en wensen.

Alle voordelen van een
eigen laadpaal op een rij

Geen wachtrij bij thuisladen

Altijd voldoende laadvermogen

Klaar voor de toekomst

Thuisladen is goedkoper per kWh

Laad je auto 's nachts op

Gebruik zonne energie

Hoog rendement

Duurzaam

Laadstations voor bedrijven

Uw onderneming wil verder in het duurzaamheidstraject en besluit al dan niet elektrische auto’s Toe te passen. Hierbij horen automatisch ook laadpalen om de voertuigen op de weg te houden zonder stilstand. Echter voor u als ondernemer kan er ook een tarief worden ingesteld waardoor derden op uw laadpalen kunnen laden. Met deze methode levert de laadpaal voor elektrische auto’s zelfs geld op voor u als ondernemer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Meldt u dan nu aan voor een adviesgesprek.

Duurkracht laadpaal 3 | duurkracht

Meer weten over de mogelijkheden?

Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden op het gebied van laadpalen