Isolatie

Isolatie mogelijkheden

Spouw, vloer & dak

Duurkracht B.V. biedt een volledig pakket aan isolatiemaatregelen aan, hierbij kunt u denken aan spouw, vloer- en dakisolatie met de nieuwste technieken en materialen. Maakt u gebruik van de SEEH Subsidie? Of eventueel een duurzaamheidslening om de maatregelen te financieren, dan helpen wij u graag.

Ook voor renovatie projecten van bijvoorbeeld een woningcoöperatie of pensioenfonds helpen wij graag mee het vastgoed te verduurzamen door onze korte lijnen en het veelzijdige aanbod.

Duurkracht - zonnepanelen - isolatie - laadpalen
Duurkracht - zonnepanelen - isolatie - laadpalen
Particulier

Vanuit de overheid zijn er diverse stimuleringsregelingen om het verduurzamen van uw woning te motiveren. Denkt u hierbij aan de subsidieregeling waarbij per m2 een interessante vergoeding wordt gegeven om de maatregelen te laten uitvoeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning, of een concurrerende offerte ter vergelijk? Neemt u gerust contact op en wij zorgen dat u een kwalitatief en concurrerende prijs krijgt toegezonden.

Zakelijk

Als woning coöperatie, aannemer of vastgoed onderhoudspartner  komen er geregeld vraagstukken voorbij over het correct en verantwoord isoleren van woningen cq panden.

Spouw, vloer- en dakisolatie behoren tot de mogelijkheden met diverse isolatiesystemen welke allen in het bezit zijn van een gecontroleerde kwaliteitsverklaring (ISSO verklaring bureau CRG).

Duurkracht - zonnepanelen - isolatie - laadpalen
Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden op het gebied van isolatie.