Zonnepanelen

Zonnepanelen installaties

Particulier en zakelijk

Duurkracht B.V. heeft zich gespecialiseerd in het monteren van zowel particuliere als zakelijke zonnepanelen installaties. Van een enkel huishouden t/m grote SDE+ aanvragen en EIA trajecten verzorgen we van A t/m Z.

Duurkracht B.V staat garant voor een vertrouwde en krachtige samenwerking voor uw duurzaamheidsvraag. Korte lijnen en 1 aanspreekpunt gekoppeld aan deskundige monteurs zorgen voor een optimaal eind resultaat.

Duurkracht - zonnepanelen - isolatie - laadpalen
Duurkracht - zonnepanelen - isolatie - laadpalen

Particulier

Heeft u interesse in zonnepanelen en weet u niet goed waar te beginnen? Wij adviseren u graag in de jungle van verschillende soorten, kleuren en aanbieders. Een gedegen eerlijk advies gekoppeld met een deskundige uitvoering zijn speerpunten waar we ons hard voor maken.

Hierin maakt het niet uit of het gaat om een schuin dak of een plat dak, beide zijn mogelijk om zonnepanelen op te monteren. Tevens is ook de ligging van uw dak een belangrijk onderdeel van uw installatie. Hierin adviseren wij u graag tijdens een adviesgesprek welke kosteloos en vrijblijvend wordt aangeboden.

Zakelijk

Bent u als onderneming bezig met duurzaamheid echter krijgt u niet een helder beeld wat de mogelijkheden zijn? Vanuit de overheid zijn er meerdere stimuleringsregelingen beschikbaar waardoor u als ondernemer juist de zonnepanelen als verdienmodel kunt inzetten. Duurkracht B.V. werkt hierin samen met een vaste partner welke hierin duidelijkheid kan verschaffen alsmede het gehele traject voor u kan begeleiden.

Zo wordt u volledig ontzorgt en kan de focus bij de onderneming blijven en wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang.

Duurkracht - zonnepanelen - isolatie - laadpalen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen installaties.