Zonnepanelen

Zonnepanelen voor particulieren en bedrijven

Zonnepanelen van Duurkracht

Duurkracht B.V. is dé specialist voor het leveren en installeren van zonnepanelen installaties. Daarbij kan Duurkracht voor zowel de particuliere, als zakelijke markt jouw zonnepanelen regelen. Van een enkel huishouden t/m grote SDE+ aanvragen en EIA trajecten verzorgen we van A t/m Z.

Lees meer over de mogelijkheden van Duurkracht voor het leveren en installeren van jouw eigen zonnepanelen systeem. Ook kan je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wil je eerst advies? Vraag dan een adviesgesprek aan met een van onze adviseurs.

Zonnepanelen-duurkracht
Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
Snelle levering in heel Nederland
Klanten beoordelen ons met een 8,2!
Duurkracht zonnepanelen 1 | duurkracht
Jouw woning verduurzamen?

Heb je interesse om jouw woning te verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij Duurkracht juist. Zo regelen wij samen met jou alles van A tot Z om jouw woning te verduurzamen met zonnepanelen. Wij adviseren je in de jungle van verschillende soorten zonnepanelen, kleuren en aanbieders. Ook denken onze adviseurs graag met je mee over het toepassen van zonnepanelen op of om jouw woning. 

Zo maakt het voor Duurkracht niet uit of je nu kiest voor het toepassen van zonnepanelen op een plat dak, een schuin dak of in een zonneweide. Wij adviseren je dan ook  graag tijdens een adviesgesprek welke kosteloos en vrijblijvend wordt aangeboden.

Alle voordelen van
zonnepanelen op een rij

Milieuvriendelijke energie

Besparen op energie

Klaar voor de toekomst

Hogere woningwaarde

Minder CO2 uitstoot

Verlaging op energiekosten

Hoog rendement

Duurzaam

Duurzame energie voor jouw onderneming?

Ben je als ondernemer bezig met het verduurzamen van jouw onderneming, maar lukt het niet om een helder beeld te krijgen van de mogelijkheden? Dan ben je bij Duurkracht juist. Onze adviseurs kunnen je als geen ander voorzien van passend advies en informatie over onze mogelijkheden. 

Daarnaast zijn er vanuit de overheid meerdere stimulerings-regelingen beschikbaar waardoor jij als ondernemer juist de zonnepanelen als verdienmodel kan inzetten. Duurkracht werkt hierin samen met een vaste partner welke hierin duidelijkheid kan verschaffen alsmede het gehele traject voor u kan begeleiden.

Benieuwd hoeveel je jaarlijks kan besparen in jouw onderneming door het toepassen van zonnepanelen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs

Duurkracht zonnepanelen 3 | duurkracht

Meer weten over de mogelijkheden?

Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen installaties.