Solar paneel

Solar paneel

wek duurzame energie op

Zoekt u naar solar paneel? Daarvoor bent u bij Duurkracht aan hét juiste adres. Zo is een solar paneel een andere benaming voor zonnepaneel. Door middel van een solar paneel kunt u op dezelfde wijze energie opwekken uit licht. Doordat u daardoor niet meer geheel afhankelijk bent u van uw netbeheerder wordt u daardoor een stuk zelfstandiger. Daarnaast levert een solar paneel u het voordeel dat u bij hoge energieopbrengsten ook kunt terugleveren aan uw netbeheerder. Niet alleen verduurzaamt u dus door het toepassen van een solar paneel. Maar ook levert het u een financieel voordeel. Samengevat hangt het financiële voordeel af van uw teruglevering en contract met uw netbeheerder. Wanneer u meer informatie wilt over een solar paneel kunt u daarvoor contact opnemen met Duurkracht.

Solar paneel

Duurkracht - zonnepanelen - isolatie - laadpalen
Particulier

Heeft u interesse in zonnepanelen en weet u niet goed waar te beginnen? Wij adviseren u graag in de jungle van verschillende soorten, kleuren en aanbieders. Een gedegen eerlijk advies gekoppeld met een deskundige uitvoering zijn speerpunten waar we ons hard voor maken.

Hierin maakt het niet uit of het gaat om een schuin dak of een plat dak, beide zijn mogelijk om zonnepanelen op te monteren. Tevens is ook de ligging van uw dak een belangrijk onderdeel van uw installatie. Hierin adviseren wij u graag tijdens een adviesgesprek welke kosteloos en vrijblijvend wordt aangeboden.

Zakelijk

Bent u als onderneming bezig met duurzaamheid echter krijgt u niet een helder beeld wat de mogelijkheden zijn? Vanuit de overheid zijn er meerdere stimuleringsregelingen beschikbaar waardoor u als ondernemer juist de zonnepanelen als verdienmodel kunt inzetten. Duurkracht B.V. werkt hierin samen met een vaste partner welke hierin duidelijkheid kan verschaffen alsmede het gehele traject voor u kan begeleiden.

Zo wordt u volledig ontzorgt en kan de focus bij de onderneming blijven en wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang.

Duurkracht - zonnepanelen - isolatie - laadpalen
Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen installaties.