Zonnepanelen op plat dak

Zonnepanelen op plat dak

wek duurzame energie op

Zoekt u naar zonnepanelen op plat dak? Daarvoor bent u bij Duurkracht aan hét juiste adres. Zo is het niet alleen mogelijk om op bijvoorbeeld een zadeldak zonnepanelen te plaatsen. Ook is het mogelijk om zonnepanelen op plat dak te plaatsen. Daardoor biedt dit mogelijkheden voor bijvoorbeeld een uitbouw of garage. Maar ook kunt u een compleet bedrijfspand met plat dak voorzien van zonnepanelen op plat dak. Niet alleen kunt u als particulier of zakelijke relatie daardoor verduurzamen. Maar ook kan het u een groot financieel voordeel opleveren. Ten eerste verdienen de zonnepanelen zichzelf terug doordat u uw eigen stroom opwekt en daardoor bespaart op stroom kosten. Ten tweede kunt u zorgen voor een teruglevering van uw stroomoverschot. Daardoor loopt uw financiële voordeel voor zonnepanelen op plat dak alleen maar op. Wanneer u meer informatie wilt over zonnepanelen op plat dak kunt u daarvoor contact opnemen met Duurkracht.

Zonnepanelen op plat dak

Duurkracht - zonnepanelen - isolatie - laadpalen

Particulier

Heeft u interesse in zonnepanelen en weet u niet goed waar te beginnen? Wij adviseren u graag in de jungle van verschillende soorten, kleuren en aanbieders. Een gedegen eerlijk advies gekoppeld met een deskundige uitvoering zijn speerpunten waar we ons hard voor maken.

Hierin maakt het niet uit of het gaat om een schuin dak of een plat dak, beide zijn mogelijk om zonnepanelen op te monteren. Tevens is ook de ligging van uw dak een belangrijk onderdeel van uw installatie. Hierin adviseren wij u graag tijdens een adviesgesprek welke kosteloos en vrijblijvend wordt aangeboden.

Zakelijk

Bent u als onderneming bezig met duurzaamheid echter krijgt u niet een helder beeld wat de mogelijkheden zijn? Vanuit de overheid zijn er meerdere stimuleringsregelingen beschikbaar waardoor u als ondernemer juist de zonnepanelen als verdienmodel kunt inzetten. Duurkracht B.V. werkt hierin samen met een vaste partner welke hierin duidelijkheid kan verschaffen alsmede het gehele traject voor u kan begeleiden.

Zo wordt u volledig ontzorgt en kan de focus bij de onderneming blijven en wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang.

Duurkracht - zonnepanelen - isolatie - laadpalen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen installaties.