Zonnepanelen voor plat dak

Zonnepanelen voor plat dak

wek duurzame energie op

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor plat dak? Daarvoor bent u bij Duurkracht aan hét juiste adres. Zo kan Duurkracht voorzien in de vraag naar zonnepanelen én het monteren er van. Doordat u zonnepanelen kunt toepassen op zowel huizen als panden is het daardoor ook mogelijk om te kiezen voor zonnepanelen voor plat dak. Doordat vele panden beschikken over een plat dak maakt dit een uitgelezen kans om uw pand en daarmee uw bedrijf te verduurzamen. Zo kunt u met zonnepanelen voor plat dak zelf zorgen voor het opwekken van uw eigen energie. Niet alleen verduurzaamt u daardoor uw bedrijf. Maar ook bespaart u aanzienlijk op uw reguliere energierekening. Wanneer u meer informatie of advies wilt over zonnepanelen voor plat dak kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten.

Zonnepanelen voor plat dak

Particulier

Heeft u interesse in zonnepanelen en weet u niet goed waar te beginnen? Wij adviseren u graag in de jungle van verschillende soorten, kleuren en aanbieders. Een gedegen eerlijk advies gekoppeld met een deskundige uitvoering zijn speerpunten waar we ons hard voor maken.

Hierin maakt het niet uit of het gaat om een schuin dak of een plat dak, beide zijn mogelijk om zonnepanelen op te monteren. Tevens is ook de ligging van uw dak een belangrijk onderdeel van uw installatie. Hierin adviseren wij u graag tijdens een adviesgesprek welke kosteloos en vrijblijvend wordt aangeboden.

Zakelijk

Bent u als onderneming bezig met duurzaamheid echter krijgt u niet een helder beeld wat de mogelijkheden zijn? Vanuit de overheid zijn er meerdere stimuleringsregelingen beschikbaar waardoor u als ondernemer juist de zonnepanelen als verdienmodel kunt inzetten. Duurkracht B.V. werkt hierin samen met een vaste partner welke hierin duidelijkheid kan verschaffen alsmede het gehele traject voor u kan begeleiden.

Zo wordt u volledig ontzorgt en kan de focus bij de onderneming blijven en wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen installaties.