Zonnepark

Een zonnepark, dat ook wel bekend staat als zonneweide, omvat een stuk grond dat bedekt is met zonnepanelen die dienen om energie op te wekken. Meestal worden de zonnepanelen naar het zuiden gericht voor de hoogste zonsopbrengst. 

Investeren in een zonnepark brengt veel economische voordelen met zich mee, maar ook helpt u mee aan een milieuvriendelijkere wereld.

Kom in contact met Duurkracht
Laat uw vraag over Zonnepark achter via het contactformulier.

Zonnepark

Verduurzamen

Wanneer u graag een zonnepark wilt aanleggen in bijvoorbeeld uw tuin of bij uw bedrijfspand, bent u bij Duurkracht aan hét juiste adres. Zo zorgt u met een zonnepark voor veel groene energie voor bijvoorbeeld een verduurzaming van uw woning, pand of andere gebouwen. Bovendien kan u door middel van een zonnepark aanzienlijk besparen op de energie kosten.

Zo zorgen zonnepanelen ervoor dat u deels onafhankelijk wordt van uw huidige energieleverancier. Wilt u meer weten over een van onze diensten? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. 

Wilt u meer weten over Zonnepark?

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Duurkracht over onze mogelijkheden.

Verduurzamen

Veel mensen willen liever geen zonnepark in hun leefomgeving door verschillende redenen, maar u bespaart er een hoop geld mee. Daarnaast kan u ervoor zorgen dat ze niet erg opvallen door ze bijvoorbeeld in te bouwen met struiken. Zoekt u naar informatie over eigen een zonnepark? Dan bent u bij dé zonnepanelen specialist aan hét juiste adres. Zo beschikt Duurkracht niet alleen over een ruim en uitgebreid aanbod. Maar kunt u als particulier uw verduurzaming voortzetten met de diensten van Duurkracht. Doordat Duurkracht beschikt over gecertificeerde installateurs kunnen wij u als geen ander helpen. Samengevat kunt u van A tot Z uw zonnepanelen bij Duurkracht bestellen, laten leveren én installeren.

Wanneer u meer informatie wilt over alle mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met de specialisten van Duurkracht. Wij voorzien u graag van passend advies en informatie over de mogelijkheden.

Zonnepark

Eigen huis zonnepanelen

Particulier

Wanneer u zoekt naar een verduurzaming voor uw woning bieden zonnepanelen uitkomst. Niet alleen kan Duurkracht u adviseren in het uitgebreide aanbod zonnepanelen. Maar ook kunnen onze monteurs uw zonnepanelen installeren. Een gedegen eerlijk advies gekoppeld met een deskundige uitvoering zijn speerpunten waar we ons hard voor maken.

Hierin maakt het niet uit of het gaat om een schuin dak of een plat dak, beide zijn mogelijk om zonnepanelen op te monteren. Tevens is ook de ligging van uw dak een belangrijk onderdeel van uw installatie. Hierin adviseren wij u graag tijdens een adviesgesprek welke kosteloos en vrijblijvend wordt aangeboden.

Zakelijk

Wilt u uw onderneming verduurzamen? Doorgaans krijgt u niet helder wat alle mogelijkheden zijn door het riante aanbod. Ook zijn er vanuit de overheid meerdere stimulerings-regelingen beschikbaar waardoor u als ondernemer juist de zonnepanelen als verdienmodel kunt inzetten. Niet alleen biedt Duurkracht de service voor het aanleggen en installeren van de verduurzamende middelen. Maar ook voorzien wij u graag van advies en informatie over onze mogelijkheden. Zo voldoen alle middelen van Duurkracht aan de vereiste middelen.

Vanzelf sprekend houden wij u op de hoogte tijdens uw project. Wanneer u passende informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden voor uw bedrijf kan u contact opnemen met Duurkracht. 

Installateur zonnepanelen

Zonnepanelen overijssel

Dé specialist uit het Oosten

Duurkracht kan zich inmiddels dé specialist uit het Oosten van Nederland noemen. Met vele projecten hebben wij al een groot aantal woningen, bedrijven én instanties mogen voorzien van een duurzame oplossing. De zonnepanelen specialist uit Overijssel is vanzelfsprekend niet verbonden aan de regio. Oók wanneer u buiten Overijssel zonnepanelen wilt laten installeren kan Duurkracht u voorzien van passende oplossingen. Wilt u meer weten over zonnepanelen in Overijssel? Of wilt u dé specialist uit het Oosten laten werken aan de verduurzaming van uw pand? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Bekijk ook eens onze Facebook!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Zonnepark?
U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden op het gebied Zonnepark.